Magyar Művészetterápiás Társaság

Konferencia

2018.12.31 11:21

Jelentkezési lap és előjelentkezési idő hosszabbítás Sibylle Cseri műhelyére

Kedves Érdeklődők!  Az előjelentkezés lehetőségét, többek kérésére az ünnepek miatt 2019. január 5.-ig meghosszabbítottuk.    A jelentkezési lap itt található: https://goo.gl/forms/ETrNaZL5hUoJcBQY2   A bankszámlaszám: OTP Bank   ...

 

Üdvözöljük a Magyar Művészetterápiás Társaság Honlapján!

A Magyar Művészetterápiás Társaság fiatal társadalmi szerveződés. 2009. májusában alakult azzal a céllal, hogy összefogja a művészetterapeutákat, s azon szakembereket (orvosok, pszichológusok, pedagógusok, szociális munkások, valamint művészek) és civileket, akik vallják és hisznek a művészet gyógyító, egészségmegőrző, személyiségépítő, társadalmi összefogást és megértést elősegítő szerepében.A társaságot elsősorban a 2009-es tanévben a Pécsi Tudományegyetem orvosi és művészeti karának közös művészetterapeuta képzésében végzett hallgatók és lelkes tanáraik alapították. A társaság székhelye Pécsett van, de tagjai szerte az országban dolgoznak. Fennállásunk során természetesen korábbi és későbbi évfolyamokról is csatlakoztak a társasághoz, sőt más érdeklődő szakemberek is tagjaink közé léptek.A társaság célja a művészetterápia ismereteinek terjesztése és gyarapítása (konferenciák, kiadványok, műhelymunkák) valamint gyakorlati alkalmazása (iskolai projektek, szociális és egészségügyi rendezvények, játszóházak, terápiás klubok, alkotóházak) a közösségi mentálhigiéné, prevenció, oktatás és társadalmi esélyegyenlőség területén. Szeretnénk, ha a művészet építő, integráló ereje széles körben elfogadottá és a társadalom minden tagja által hozzáférhetővé válna.

Megtalálhat minket a következő címen: Pécs 7627 Pósa Lajos utca 45., 

Belépési nyilatkozat

2016.02.16 14:06

Le- és kitölthető belépési nyilatkozat (Magyar Művészetterápiás Egyesület)

MMT Belépési nyilatkozat 2016 (.docx),     MMT Belépési nyilatkozat 2016 (.doc)

Hírek

2016.02.14 13:42

Győzelem-újra van működő honlapunk

A tavalyi évben tavasszal szétrombolt, teleszemetelt honlapunk fejlesztését és karbantartását akkor...

Elérhetőség

muvterapia.hu

dddalma@freemail.hu; gerebzsuzsa@gmail.com; farkasdia1977@gmail.com; vlv717vlv@gmail.com

Pósa Lajos utca 45.
Pécs
7627

+36208063058

Keresés

Köszönet

2016.02.15 18:00

Támogatók

"A Magyar Művészetterápiás Társaság támogatója immár negyedik éve az Új Európa Alapítvány, amely a MOL Gyermekgyógyító programon keresztül művészetterápiás foglalkozásainkat segíti, szerte az országban. Köszönjük a támogatást, amellyel évente csaknem 80 gyermeknek tudunk segíteni"

© 2015 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode